Uz Tende Istra nećete imati problema za vanjske prostore

Ako pitate Tende Istra, oni će vam reći – planirajte svestranost, a natkrivena dvorišna terasa jedno je od mogućih rješenja. Rješenja za sjene za vanjske prostore prekrasan su luksuz, ali možda nisu potrebna u svaki sat (ili u svako godišnje doba).

Uz Tende Istra možete doći do savršenih ideje za vanjsku kuhinju kakve su savršene za zabavu, a dodajte i dodatnu zaštitu pokrivenim mjestima. Čak i ako natkrivena terasa ili terasa ima puno hlada, njezina određena lokacija može značiti da sunčeve zrake probijaju u nezgodno vrijeme, napadajući prostore za sjedenje ili blagovanje baš kad ih želite koristiti. Ako je to slučaj, potražite rješenja uz Tende Istra koja su brza i učinkovita: sjenila na rolo, kapci koji se mogu pokretati ili prozirne zavjese koje se lako otvaraju.

Zabava na otvorenom novi je hit u obiteljskim druženjima, posebice nakon što je corona kriza pokazala svima kako je sloboda bitna i svi su željni biti na zraku i uživati u svojim otvorenim prostorima. Taj trend definira kako ćemo se okupljati vani  i u 2024. godini, a Tende Istra već proširuju svoj asortiman izbora.

Ogradite postojeću pergolu jer zatvorena pergola je nešto što Tende Istra posebice propagiraju ove sezone. Ako već imate pergolu, ali stil s otvorenim krovom ne pruža dovoljnu zaštitu, rješenje može biti jednostavno kao ograđivanje prostora iznad glave. Ako su stranice vaše vanjske sobe otvorene, ostavite ih tako da zadrže blagodati povjetarca, a da ne smetaju sunčeve zrake.

Ima i bezbroj drugih načina da ažurirate svoju palubu za opušteni život na otvorenom, a jedan od njih koji Tende Istra preporučuju jest da integrirate unutarnje prostore uz dvorišnu pergolu. Klime s toplim vremenom zahtijevaju rasporede koji vam omogućuju neometano kretanje iz interijera u eksterijer. A područja s hladnim vremenom mogu imati koristi od ovog principa barem dio godine. Jedna tajna glatkog prijelaza unutarnje-vanjske prostorije: odgovarajuće pokrivanje iznad glave. Ovdje širom otvorena vrata mogu ostati odškrinuta veći dio dana, zahvaljujući dugoj i širokoj pergoli koja štiti od sunca.

Uz Tende Istra nećete imati problema za vanjske prostore