Popularni muški satovi današnjice

Naravno, najbolja prednost svakog sata je to što vam pokazuje vrijeme. Ali moderni muški satovi mogu vam reći i puno više od toga. Oni vam mogu reći o vašem stilu, interesima, hobijima i strastima. Oni vam mogu ispričati o povijesti urarstva, umjetnosti izrade i duhu inovacije. Oni vam mogu reći nešto o vama samima.

Općenito, muški satovi se danas žele uskladiti uz odjeću i uz samu razinu formalnosti događaja. Na primjer, sportski sat ne biste nosili uz odijelo ili klasični sat uz kratke hlače i japanke. Također biste trebali uzeti u obzir svoj osobni stil i ukus pri odabiru sata. Ne postoji jedan pravi odgovor na to kako nositi sat, ali postoje neke smjernice koje vam mogu pomoći da izgledate oštro i samouvjereno.

Svaki će vam poznati glumac ili estradnjak danas reći da bi muški satovi bili super stvar koju bi voljeli reklamirati jer se muški satovi povezuju sa muževnošću i seksepilom kod muškaraca. Upravo iz tog razloga svaki muškarac koji iole drži do sebe ima u svojoj kolekciji barem jedan vrijedan sat.

Popularni muški satovi današnjice

Kad su ženski i muški satovi općenito u pitanju, svaki urar bi želio napraviti i neki svoj model – a da je solidan. Znači da je ugrađena mašina, kao što se ugrađuje u masu satova. U Švicarskoj imaju tvornice koje proizvode sve dijelove pa ako naručite sve potrebno doslovce možete izraditi svoj sat. Postoje i tvornice koje proizvode samo kutije za satove i možete naručiti što i kako želite.

Neki primjeri koji su muški satovi nekako danas najpopularniji:

  • Timex Expedition Watch: Ovaj sat ima kronograf, mjerač vremena za odbrojavanje, alarm i Indiglo pozadinsko osvjetljenje. Također je otporan na udarce i vodootporan do 100 metara.
  • Suunto Core Classic: Ovaj sat ima kompas, barometar, visinomjer i alarm za oluju. Također je vodootporan i ima silikonski remen.
  • Garmin Instinct: Ovaj sat ima satelitske sustave GPS, GLONASS i Galileo, monitor otkucaja srca, kompas s 3 osi, barometarski visinomjer i termometar. Također je otporan na ogrebotine i vodootporan do 100 metara. Upravo takvi muški satovi puni nekih dodatnih gadgeta privlače dosta muškaraca.