Ako još niste otkrili Illy, sada je vrijeme

Otkrijte izvanredan užitak Illy kave, proslavljene talijanske espresso kave koja se poslužuje u najboljim restoranima i kafićima, a uživaju u njoj i poznavatelji kave širom svijeta. Tako popularna mješavina, poslužuje se više od 2 milijuna puta dnevno samo u Italiji. Illy ima potpis pomno odabrane i 100% održivo uzgojene Arabica mješavine kave koja je cijenjena zbog svog punog, bogatog, glatkog i uravnoteženog okusa.

Francis Francis X1 za IperEspresso kavu je najbolji i najskuplji Illy aparat za kavu. Ako biste voljeli ovu kavu upoznati na najbolji mogući način, onda je to sigurno u kombinaciji sa ovim aparatom za kavu. Utjelovljenje je vrhunskog espresso stroja inovativnog dizajna. Ova verzija poznate linije X1, stvorena za kuhanje Illy IperEspresso kapsula, donosi aromatičan espresso prekriven dugotrajnom kremom. 

Oblik X1 jednako je impresivan kao i njegova funkcija. Ovaj stroj sadrži potpuno metalno kućište, dostupno u bojama nehrđajućeg čelika, crne i crvene. Razmislite o Francis Francisu X1 za IperEspresso ako tražite atraktivan stroj koji isporučuje kave svjetske klase.

Ovaj stroj radi isključivo s Illy IperEspresso kapsulama. Svaka kapsula sadrži 7 grama prethodno mljevenog Illy espressa. X1 za IperEspresso koristi postupak ekstrakcije koji kavu prije ulijevanja u dva stupanja priprema prije dodavanja aromatičnog espressa. Ova metoda ekstrakcije zaslužna je i za stvaranje trajne kreme, koja se može zadržati više od 15 minuta. X1 za IperEspresso ima crpku od 15 bara za brz i efikasan rad. Opremljen je mesinganim kotlom za vrhunsko zadržavanje topline. Precizna kontrola temperature kave i pare omogućuje vam stvaranje izvrsnih degustacijskih kava i bogate pjene. Priprema prilagođenog espressa jednostavna je zahvaljujući programiranoj opciji zapremnine kave. Francis Francis X1 za IperEspresso dolazi s parnim štapićem za stvaranje bogate pjene za cappuccino. Ima funkciju automatskog punjenja kotla koja osigurava stalnu i kontinuiranu paru. 

Ovaj espresso stroj za Illy kavu dolazi s velikim spremnikom vode. Smješten na vrhu stroja, grijač za čaše ima vodilicu od nehrđajućeg čelika koja omogućuje sigurnu pohranu i zagrijavanje šalica. Ako jednom probate ovakvo iskustvo kave, niti jedna druga neće više biti dovoljno dobra.